Ο Χουλιαράκης καθησυχάζει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία

Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στην Ολομέλεια της Βουλής για την οικονομία έπειτα από αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκη , την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στην Ολομέλεια της Βουλής για την οικονομία έπειτα από αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκη , την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τη διαβεβαίωση πως ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται φέτος θα είναι ο τελευταίος μνημονιακός παρέσχε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης

Αισιόδοξος πως οι στόχοι θα επιτευχθούν και η λιτότητα δε θα συνεχιστεί έπειτα από το παρόντα προϋπολογισμό εμφανίστηκε ο Γιώργος Χουλιαράκης, ενημερώνοντας βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για το προσχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ο κ. Χουλιαράκης ενημέρωσε την ΕΠΕΚΕ Οικονομικών (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού έργου) του ΣΥΡΙΖΑ και, ταυτοχρόνως, κατέγραψε τις απόψεις τους.

Κατά πληροφορίες, οι συμπολιτευόμενοι βουλευτές αξίωσαν να δοθεί νωρίτερα το "κοινωνικό μέρισμα" και με περισσότερο στοχευμένο τρόπο, ενώ ορισμένοι εξ αυτών ζήτησαν να καταστεί μόνιμη ενίσχυση η πρωτοβουλία ύψους 320 εκατομμυρίων ευρώ για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας και την ενίσχυση ευάλωτων οικογενειών, που ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ακόμη, βουλευτές που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα ζήτησαν ζήτησαν να αυξηθεί το επίδομα θέρμανσης -τουλάχιστον για τα φτωχά νοικοκυριά. Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε, σύμφωνα με βουλευτές που έδωσαν το "παρών" στη συνεδρίαση, βέβαιος πως οι δημοσιονομικοί στόχοι θα επιτευχθούν και δε θα χρειαστούν νέα μέτρα, ούτε θα υπάρξει ενδεχόμενο εκτροχιασμού του προγράμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Βασιλικότερη του βασιλέως η ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Το γερμανικό χιούμορ του Σκουρλέτη

ADVERTISING

SHARE: