‘Όχι’ της Βουλής σε άρση ασυλίας του Ν. Νικολόπουλου για ομοφοβικές δηλώσεις

‘Όχι’ της Βουλής σε άρση ασυλίας του Ν. Νικολόπουλου για ομοφοβικές δηλώσεις
Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΟΠΟΥ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ--ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Είχε υποβληθεί μήνυση εναντίον του από ομοφυλοφιλικές κοινότητες. Απορρίφθηκε και η άρση ασυλίας του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη

Φρένο στη δίωξη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για ομοφοβικές δηλώσεις έβαλε με συντριπτική πλειοψηφία η Βουλή κατόπιν ψηφοφορίας στην Ολομέλεια.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Νικολόπουλου τάχθηκαν μόνο 24 βουλευτές, «όχι» είπαν 152 και 3 δήλωσαν «παρών». Υπενθυμίζεται ότι την εισήγηση για την μη άρση της ασυλίας του κ. Νικολόπουλου την είχε κάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής όπου διαφοροποιήθηκε μόνον το ΠΑΣΟΚ.

Η Βουλή δεν ήρε επίσης την ασυλία του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη ο οποίος εγκαλείτο για απόφαση απαλλοτρίωσης οικοπέδου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου όπου ήταν δημοτικός σύμβουλος. Κατά της άρσης ασυλίας ψήφισαν 172 βουλευτές, 6 ψήφισαν υπέρ και ένας δήλωσε «παρών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα