Οι 12 τεχνοκράτες του Μητσοτάκη

Οι 12 τεχνοκράτες του Μητσοτάκη
DIMITRIS PAPAMITSOS

Αναλαμβάνουν ρόλο συμβούλων και θα πλαισιώσουν το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του προγράμματος και των θέσεων της ΝΔ

Την ομάδα των δώδεκα συμβούλων οι οποίοι θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος της ανακοίνωσε η ΝΔ. Στην δήλωση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «έρχονται για να ικανοποιήσουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής και να σχεδιάσουμε μαζί τους τις απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα».

Ειδικότερα, επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου των συμβούλων του κ. Μητσοτάκη είναι ο καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης.

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν τη νέα ομάδα συμβούλων της ΝΔ, υπό τον καθηγητή Γεραπετρίτη είναι:

 1. Τάσος Αναστασάτος
 2. Κωνσταντίνος Αραβώσης
 3. Βίκυ Λοΐζου
 4. Δόμνα Μιχαηλίδου
 5. Κωνσταντίνα Μπότσιου
 6. Θοδωρής Πελαγίδης
 7. -Στέλιος Πέτσας
 8. Ρεβέκκα Πιτσίκα
 9. Αλεξάνδρα Σδούκου
 10. Χρήστος Χάλαρης
 11. Λεωνίδας Χριστόπουλος
 12. Γιώργος Ζαββός

Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι η ακόλουθη:

« Δώδεκα νέοι άνθρωποι, από το δημόσιο τομέα, την εκπαίδευση, το πανεπιστήμιο, την αγορά, την πραγματική οικονομία, είναι μαζί μας στην προσπάθεια να σχεδιάσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Συνδυάζουν σπουδές, επαγγελματική πείρα, κέφι και διάθεση για συμμετοχή στα κοινά. Συμβάλλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και των θέσεων των τομέων.

Κάποιοι, τους ονομάζουν τεχνοκράτες. Προσωπικά θα τους έλεγα ανθρώπους, που με την πείρα τους και - κυρίως - τη δουλειά τους, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προτείνουν λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας μας.

Έρχονται για να ικανοποιήσουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής και να σχεδιάσουμε μαζί τους τις απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα.

Θέλω ιδιαίτερα να τους ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μου να βοηθήσουν ώστε να διαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το σχέδιο για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

To ερωτηματικό της ΝΔ για τις εκλογές

Μητσοτάκης: Απάντηση στον λαϊκισμό η συμφωνία αλήθειας

Μητσοτάκης: Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός σου κ. Τσίπρα

ADVERTISING

SHARE: