Οικονόμου: Οι αστέρες του αριστερού πενταγράμμου κελαηδούσαν για τα ματωμένα πλεονάσματα

Οικονόμου: Οι αστέρες του αριστερού πενταγράμμου κελαηδούσαν για τα ματωμένα πλεονάσματα
Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και τομεράχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου Eurokinissi

"Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προσελκύσει ιδιωτικές επενδύσεις με αποτέλεσμα να φορολογούνται οι χαμηλοσυνταξιούχοι" υπογραμμίζει ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ

Οι αστέρες του αριστερού πενταγράμμου κελαηδούσαν στα κεραμίδια για τα ματωμένα πλεονάσματα και τώρα ο Τσίπρας τα διαφημίζει και κάνει διαγωνισμό πλεονασμάτων για να αποσπάσει τη θετική εισήγηση της Μέρκελ. δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και τομεράχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να προσελκύσει ιδιωτικές επενδύσεις με αποτέλεσμα να φορολογούνται οι χαμηλοσυνταξιούχοι και να ρίχνουν φόρους στα πόδια του Τσίπρα και της παρέας του.

Τόνισε ότι υπερφορολογεί τους πάντες και από την άλλη τους δίνει επιδόματα για να λέει ότι κάνει κοινωνική πολιτική.

Για το Σκοπιανό, είπε ότι ότι υπάρχει σύγκρουση μέσα στην κυβέρνηση και την κάλεσε να κυβερνήσει και να φέρει την πρότασή της για το θέμα στη Βουλή.

Υπογράμμισε ότι η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη θέση και αυτή είναι η πρόταση πακέτο. Δηλαδή ένα όνομα και αναθεώρηση του Συντάγματος, μέσω της οποίας θα αφαιρεθούν τα αλυτρωτικά στοιχεία.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό, ότι κάνει ό,τι του εισηγούνται οι ΗΠΑ και η Γερμανία και πρόσθεσε πως είναι στο τραπέζι και το σενάριο της πρότασης μομφής.

Αναφερόμενος στα θέματα αρμοδιότητάς του, είπε ότι στον Ευαγγελισμό, περίπου 20 ημέρες δεν λειτουργεί ο στεφανιογράφος, τονίζοντας η κυβέρνηση καταστρέφει την δημόσια υγεία, ενώ ο Πολάκης υπόσχεται προσλήψεις για να περισωθεί πολιτικά.

Πρότεινε διακομματική συζήτηση για στελέχωση των νοσοκομείων της ακριτικής Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα