‘Οικουμενικά’ συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την υπόθεση Λεμπιδάκη

‘Οικουμενικά’ συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την υπόθεση Λεμπιδάκη
Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης (δεν διακρίνεται στην φωτό) μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες, αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Ο επιχειρηματίας, απελευθερώθηκε το πρωί, μετά από αστυνομική επιχείρηση σε μάντρα αυτοκινήτων, σε σκραπ οχημάτων, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χανίων β Ρεθύμνου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) eurokinissi

Τους χειρισμούς της αστυνομίας στη διαβόητη απαγωγή που μετατράπηκε σε ομηρεία έξι μηνών επικρότησε σχεδόν σύσσωμη η ηγεσία των πολιτικών κομμάτων

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την εξέλιξη της υπόθεσης απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη,που απελευθερώθηκε σήμερα έπειτα από έξι μήνες ομηρείας έδωσαν ο πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.

«Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες» έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Twitter, στέλνοντας τα συγχαρητήρια του στην ΕΛΑΣ.

«Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ», σχολίασε και η Φώφη Γεννηματά στο Twitter, προσθέτοντας: «ανακούφιση για το αίσιο τέλος της ομηρείας του Μ. Λεμπιδάκη και της πολύμηνης ταλαιπωρίας της οικογένειάς του».

«Μπράβο στους αξιωματικούς, γυναίκες & άντρες της αστυνομίας που σιωπηλά & μεθοδικά κατάφεραν για άλλη μια φορά να νικήσουν τους απαγωγείς» και απ’ τον Σταύρο Θεοδωράκη που επίσης επέλεξε το Twitter για να συγχαρεί την Αστυνομία.

Για μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας έκανε λόγο και ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επισημαίνοντας πως «η Αστυνομία είχε τις πληροφορίες, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει» και ότι το «σημαντικό είναι πως ο άνθρωπος είναι σώος και βρίσκεται κοντά στους δικούς του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα