Όλα τα σενάρια υπό εξέταση για τη Novartis

Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη στάση της κυβέρνησης ως προς την δικογραφία για την υπόθεση Novartis.

Χωρίς αποφάσεις ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναφορικά με την δικογραφία για τη Novartis, καθώς εκτιμήθηκε ότι τα νομικά και πολιτικά θέματα που έχουν ανοίξει θέλουν κι άλλο χρόνο εξέτασης.

Εξάλλου, μετά τη συνεδρίαση, ανώτατη κυβερνητική πηγή υποστήριζε πως "θα συνεχιστεί η μελέτη της δικογραφίας και η συζήτηση για την διευκρίνιση όλων των νομικών ζητημάτων". "Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε νέα συνεδρίαση του οργάνου. Τις επόμενες μέρες θα λάβουμε τις αποφάσεις μας", έλεγε η ίδια ανώτατη κυβερνητική πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλωστε, στην συνεδρίαση εξετάστηκαν πολλά και διαφορετικά σενάρια, ενώ οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως δεν πρέπει να γίνει καμία βιαστική κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε "αυτογκόλ". Στο πλαίσιο αυτό, αν και είχε αποφασιστεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, εν τέλει αυτή αναβλήθηκε προκειμένου να διεξαχθεί όταν θα υπάρχει καθαρότερη εικόνα για την δύσοσμη υπόθεση της Novartis.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο

Υπόθεση Novartis: Μίλησαν όταν πείστηκαν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους

Κουτρουμάνης: Διασύρομαι χωρίς καμία βάσιμη μαρτυρία

ADVERTISING

SHARE: