Όλγα Γεροβασίλη στο Ραδιόφωνο 24/7: Η ΕΕ να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκει λύσεις μόνη της

Όλγα Γεροβασίλη στο Ραδιόφωνο 24/7: Η ΕΕ να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκει λύσεις μόνη της

Στην Ευρώπη δεν αξίζει να καθορίζεται η τύχη των μελών της μόνο από μια χώρα, είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Βερολίνου

Την πεποίθησή της ότι στο Eurogroup Της Πέμπτης θα αποτυπωθεί ένα θετικό βήμα, εξέφρασε στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Η κα. Γεροβασίλη σημείωσε ότι για πρώτη φορά, αναγνωρίζεται ότι η Ελλάδα έκανε όσα χρειάζονται και άρα μπορεί να βρεθεί λύση.

Πρόσθεσε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό και ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκει λύσεις μόνη της.

Αναφερόμενη στις διαφορές ΔΝΤ-Γερμανίας, είπε πως υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις.

Τόνισε ότι έχει σημασία ότι η Γερμανία προχωρά σε εκλογές, αλλά δεν αξίζει στην Ευρώπη να καθορίζεται η τύχη των μελών της μόνο από μια χώρα.

Για τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι η στάση της δεν συμφέρει την Ελλάδα. Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, επισήμανε πως υιοθετεί επιχειρηματολογία της ΝΔ, αλλά πρόσθεσε με νόημα «εδώ είμαστε και θα δούμε». Κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να παραδειγματιστεί από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα σοσιαλιστικά κόμματα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

(Φωτό: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα