Oλυμπία Τελιγιορίδου: Υπάρχουν ακραία στοιχεία, αλλά δεν είναι εθνικιστές όσοι πάνε σε συλλαλητήρια για το Σκοπιανό

Oλυμπία Τελιγιορίδου: Υπάρχουν ακραία στοιχεία, αλλά δεν είναι εθνικιστές όσοι πάνε σε συλλαλητήρια για το Σκοπιανό
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου στην Ολομέλεια ατης Βουλής, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. Eurokinissi

"Σε καμία περίπτωση δεν είναι εθνικιστές όσοι πάνε στα συλλαλητήρια, Είναι άνθρωποι με αγωνία για τη χώρα και τα εθνικά συμφέροντα. Υπάρχουν ασφαλώς και ακραία στοιχεία, αλλά όσοι πάνε πρέπει να μην παρασυρθούν από ακραίες φωνές", δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Ταυτόχρονα, σημειώνει ότι τα εργασιακά είναι το κορυφαίο θέμα στη μεταμνημονιακή εποχή.

“Σε καμία περίπτωση δεν είναι εθνικιστές όσοι πάνε στα συλλαλητήρια (για το Σκοπιανό). Είναι άνθρωποι με αγωνία για τη χώρα και τα εθνικά συμφέροντα. Υπάρχουν ασφαλώς και ακραία στοιχεία, αλλά όσοι πάνε πρέπει να μην παρασυρθούν από ακραίες φωνές…Υπάρχει αγωνία στους πολίτες και επιθυμούν μία αμοιβαία αποδεκτή λύση. Δηλαδή, με βάση το erga omnes και την αλλαγή Συντάγματος“, δηλώνει  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπη “βρε καλώς τους” με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Παράλληλα, η κυρία Τελιγιορίδου σημειώνει ότι είναι λογικό να ζητούν αναλυτική ενημέρωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τους υπουργούς για το Μεσοπρόθεσμο και το Πολυνομσχέδιο, καθώς “είναι κρίσιμη και ιστορική η καμπή που βρισκόμαστε για την οικονομία. Σε αυτό το τρίμηνο θα κριθούν πολλά για την αξιοπιστία μας ως χώρα. Ο βασικό στόχος πέρα από το πολυνομοσχέδιο, είναι να προσπαθήσουμε σε επίπεδο εργασιακών θεμάτων να βελτιώσουμε την κατάσταση”.

Και υπογραμμίζει ότι θεωρεί κορυφαίο ζήτημα τα εργασιακά: “Το βασικό είναι τα εργασιακά, η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας. Το επόμενο που μας ενδιαφέρει είναι η ελάφρυνση του χρέους.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα