Οργισμένη απάντηση Γεροβασίλη για το υποτιθέμενο επίδομα ‘Σφραγίδας’

Οργισμένη απάντηση Γεροβασίλη για το υποτιθέμενο επίδομα ‘Σφραγίδας’
Press briefing by government spokeswoman Olga Gerovasili , in Athens. on Feb. 2, 2016 / ,. 2 , 2016 Nikos Libertas / SOOC

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε μια ψευδής-χιουμοριστική είδηση, σύμφωνα με την οποία η Όλγα Γεροβασίλη θα προχωρούσε στην παροχή επιδόματος σφραγίδας σε δημοσίους υπαλλήλους

Την οργή της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε η αναπαραγωγή ενός δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε πριν από αρκετούς μήνες στην χιουμοριστική ιστοσελίδα “Το Βατράχι”, από μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, το όποιο ανέφερε ότι η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προωθούσε την παροχή επιδόματος “Σφραγίδας” ύψους 50 ευρώ σε δημοσίους υπαλλήλους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το αρμόδιο υπουργείο  “προφανώς και τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση και είναι απολύτως αναληθή, καθώς δεν υπάρχει κανένα νομοσχέδιο και καμία εισηγητική έκθεση που να προβλέπει τέτοιας φύσης επίδομα”.

Ταυτόχρονα στρέφεται εναντίον συγκεκριμένης παραπολιτικής στήλης που αναδημοσίευσε πρώτο το χιουμοριστικό δημοσίευμα “Στην οποία ο αρθρογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «το διάβαζα, το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα έως ότου μου είπαν πως περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο», μπορεί να εκληφθεί μόνο ως κακοπροαίρετη προπαγάνδα, που αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος”, καλώντας τον αρθρογράφο της εν λόγω στήλης να δημοσιεύσει το νομοσχέδιο και την αιτιολογική έκθεση που ισχυρίστηκε ότι προβλέπει την καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος, έτσι ώστε “Να ενημερωθεί αφενός η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το επίδομα που «θα δώσει» στους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, αφετέρου οι ίδιοι οι υπάλληλοι, που θα το λάβουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα