Οργισμένος ο Παχατουρίδης για την προκήρυξη: 'Θα πέσουν καμπάνες'

Συνέντευξη τύπου για τις δράσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων 8 δήμων της Αττικής, παρουσία των 8 δημάρχων (Αθηναίων, Περιστερίου, Καλλιθέας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Καισαριανής, Νέας Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας), την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνέντευξη τύπου για τις δράσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων 8 δήμων της Αττικής, παρουσία των 8 δημάρχων (Αθηναίων, Περιστερίου, Καλλιθέας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Καισαριανής, Νέας Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας), την Τρίτη 23 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Απάντηση του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, για την προκήρυξη του δήμου που περιέχει φράση που παραπέμπει σε "φωτογραφικό" διαγωνισμό

«Το κείμενο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" με γεμίζει οργή και αποτελεί πρόκληση για κάθε πολίτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, για την προκήρυξη του δήμου που περιέχει φράση που παραπέμπει σε "φωτογραφικούς" όρους διαγωνισμού.

Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Παχατουρίδης σημειώνει:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν "καμπάνες". Χρόνια τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές χιλιάδες αναρτήσεις στη "Διαύγεια" για προμήθειες και έργα, με απόλυτη διαφάνεια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να "παίξει" με την ιστορία ενός υποδειγματικού δήμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η 'αμαρτωλή' σημείωση σε προκήρυξη διαγωνισμού που εκθέτει το Δήμο Περιστερίου

ADVERTISING

SHARE: