Όταν ο Σόιμπλε αναπόλησε τον Σαμαρά

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε παρουσία των υπουργών Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε παρουσία των υπουργών Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Μπορεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών να έστρεψε τα βέλη κατά του ΔΝΤ, ωστόσο, από το Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Αντώνη Σαμαρά

Την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά θυμήθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών λέγοντας, την Πέμπτη από το Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς, ότι ήταν έτοιμος να βγάλει την Ελλάδα στις αγορές.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο Σόιμπλε είπε χαρακτηριστικά: “Και πριν η κυβέρνηση του Σαμαρά αναγκασθεί να πάει σε εκλογές γιατί δεν είχε την πλειοψηφία για να επιλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ελλάδα είχε πρόσβαση στις αγορές. Και μετά λόγω των εκλογών και όλων όσων συνέβησαν η τεράστια ζημιά (δεν τα κατάφερε)”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σαμαράς, Σόιμπλε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρήγμα Σόιμπλε - Λαγκάρντ

ADVERTISING

SHARE: