Όταν ο Τσίπρας έπινε μπύρες με τον εκδότη της Bild

Όταν ο Τσίπρας έπινε μπύρες με τον εκδότη της Bild

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο γερμανικού εκδοτικού οίκου - κολοσσού ήπιε μπύρες ο Έλληνας πρωθυπουργός, στις Βρυξέλλες. Τι εστί Axel Springer και ποιες εφημερίδες εκδίδει (Pics)

Στο ίδιο τραπέζι με τον Mathias Döpfner, διευθύνοντα σύμβουλο του εκδοτικού οίκου Axel Springer SE, βρέθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Βέλγιο, όπου π αρέστη σε εκδήλωση του κολοσσού στον χώρο των γερμανικών ΜΜΕ.

Ο όμιλος Springer έχει στην ιδιοκτησία του τις εφημερίδες Bild και Die Welt, ναυαρχίδα της εταιρείας, ενώ σχετίζεται και με το Politico.

Η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στην εκδήλωση του ομίλου ήταν ο τελευταίος σταθμός στην περιοδεία του σε Γαλλία και Βέλγιο. Η συνάντηση με τον επικεφαλής του ιδρύματος και τους εκδότες των εφημερίδων ιδιοκτησίας του ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις Βρυξέλλες, όμως προτιμήθηκε να κρατηθούν χαμηλότεροι τόνοι.

Γι’αυτό επέλεξαν το ξενοδοχείο Der Grooten Wolsack, στην Saint Rombaut Cathedral Square, στον μικρό δήμο Μachelen.

Για του λόγου το αληθές, τις φωτογραφίες από τη συνάντησή τους ανέβασε στο Twitter, ο ίδιος ο εκδότης της Bild, Kai Diekmann. Στο ίδιο τραπέζι και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα