Όξυνση της αντιπαράθεσης από τον Ανδρουλάκη

Όξυνση της αντιπαράθεσης από τον Ανδρουλάκη
ΒΟΥΛΗ -ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ--EUROKINISSI Eurokinissi

Επίθεση εναντιόν της Φώφης Γεννηματά, πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης παραμονή του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Την δική του οπτική για το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα τις τελευταίες ημέρες που οδήγησαν στην αναβολή του debate ανάμεσα στον ίδιο και την Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου, νωρίτερα το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο νεαρός ευρωβουλευτής επιτέθηκε στην κυβέρνηση, ενώ επανέλαβε τις δικές του πολιτικές προτεραιότητες σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του νέου φορέ της Κεντροαριστεράς.

Με την επίκληση των λεγομένων του Νίκου Αλιβιζάτου σε σαββατιάτικη εφημερίδα ξεκίνησε την τοποθέτηση του ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να παραθέσει τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες και οδήγησαν στην ακύρωση της τηλεμαχίας με την Φώφη Γεννηματά. Ο νεαρός ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι έγιναν προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθεί debate, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, οι οποίες όμως σκόνταφταν στην άρνηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.  “Είμαι διατεθειμένος να συζητήσω ακόμη και σήμερα το βράδυ”, είπε, ρίχνοντας το μπαλάκι στην μεριά της κ.Γεννηματά .

Στη συνέχεια ανέπτυξε την πρόταση του για την επόμενη μέρα της παράταξης,  απευθύνοντας κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις, ακόμα και αυτές που δεν συμμετείχαν στην όλη διαδιακασία ώστε να αποφασιστεί  η ημερομηνία του ιδρυτικού συνεδρίου, αναφερόμενος σε ένα “ενιαίο πολιτικό κέντρο που θα αποφασίσει για τη στάση των βουλευτών μας στο σύνολο των ζητημάτων”, φέρνοντας ως παράδειγμα την ιταλική Ελιά, που μετεξελίχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας ότι “Το πρώτο βήμα είναι η ενότητα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα παραμείνω σταθερός και στα δύσκολα. Δεν διακυβέυεται το ζήτημα της ενότητας. Χρειάζεται όμως ενότητα θέσεων ιδεών και αντιλήψεων, όχι εξουσίας. Πρέπει να υπάρχει ένα συλλογικό σχέδιο για να υπηρετήσουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια”, σημείωσε ο κ.Ανδρουλάκης, που επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει η νέα γενιά να πέσει στα χέρια του “εθνολαϊκισμου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα