Π. Χρηστίδης: ‘H κυβέρνηση είχε plan B από το 2013’

Π. Χρηστίδης: ‘H κυβέρνηση είχε plan B από το 2013’
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (3η ΜΕΡΑ) ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΦΩΤΟ (EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού του 2015, την έξοδο στις αγορές καθώς και τις επιθέσεις με μολότοφ κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ

«H κυβέρνηση είχε plan B από το 2013 και έπαιζε κορώνα-γράμματα την τύχη και τις θυσίες του ελληνικού λαού, σύμφωνα με τα όσα γράφει στο βιβλίο του ο κ. Βαρουφάκης και όσα αποκαλύπτει ο κ. Λαφαζάνης» δήλωσε στην εκπομπή ” Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, καταλογίζοντας ευθύνη στην ηγετική ομάδα του Μαξίμου

Σημείωσε ότι πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή προκειμένου όλα αυτά να συζητηθούν στη Βουλή. «Εάν η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει κάτι, δεν πρέπει να φοβάται την εξεταστική» πρόσθεσε. Επισήμανε ότι δεν είναι κακό να έχεις σχέδιο Β αλλά όχι για να βγάλεις τη χώρα από την Ευρωζώνη.

Αναφερόμενος στην έξοδο στις αγορές, είπε ότι ο κ. Τσίπρας δεν δικαιούται να λέει ότι αφήνουμε πίσω τα μνημόνια γιατί έχει δεσμεύσει τη χώρα έως το 2060. Όσον αφορά τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι έχει γίνει αυτοκριτική και όποιος έχει ζητήματα -όπως ο κ. Μαντέλης- θα κάθεται στο εδώλιο.

Αναφερόμενος στις επιθέσεις με μολότοφ εναντίον τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι υπάρχει σχέδιο αλλά δεν δίδεται εντολή. Σημείωσε ότι εάν θέλει η κυβέρνηση να βάλει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμμετέχει με προτάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα