Παφίλης: Σκάνδαλο, η ουσία της συμφωνίας με τη Σ. Αραβία

Παφίλης: Σκάνδαλο, η ουσία της συμφωνίας με τη Σ. Αραβία
Ενημέρωση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Για τη συμφωνία με τη Σ. Αραβία και την κόντρα στη Βουλή μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ

“Το μεγάλο σκάνδαλο είναι η ουσία της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, δηλαδή η πώληση πυρομαχικών”, δήωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, ενώ υπογράμμισε πως το ΚΚΕ ζήτησε άμεση ακύρωση της συμφωνίας και ότι η Σαουδική Αραβία είναι κράτος-δολοφόνος και δεν πρέπει να της δώσει οπλισμό η Ελλάδα.

Όπως ανέφερε ο κ. Παφίλης, όταν περισσεύουν σφαίρες μπορούν πωληθούν αλλά όχι σε κράτη όπως η Σαουδική Αραβία «καλύτερα να έδινε το υλικό σε εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα» συμπλήρωσε.

Ο κ. Παφίλης μίλησε για δικομματική κοκορομαχία, τονίζοντας ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ έχουν συμφωνήσει να πωληθούν βόμβες στη Σαουδική Αραβία, ενώ υπογράμμισε πως η Ελλάδα συμμετέχει σε 16 επιχειρήσεις, πράγμα που μπορεί να μας εμπλέξει σε άλλες καταστάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα