Πάνος Καμμένος: Κατέπεσε η σκευωρία

Πάνος Καμμένος: Κατέπεσε η σκευωρία

Δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιώς, να θέσει στο αρχείο μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του

«Κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου», σημειώνει, μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά την απόφαση της Εισαγγλίας Εφετών Πειραιώς να θέσει στο αρχείο μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο κ.Καμμένος σημειώνει στη δήλωσή του: «Σήμερα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Δικαιοσύνης, κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου. Η Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς έθεσε στο αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές του δίδυμου των Παραπολιτικών, καθώς και του ήδη καταδικασμένου ισόβια για την υπόθεση του Noor1 κρατούμενου, και διέταξε έρευνα για όσα αδικήματα τελέστηκαν σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος της κ. Εισαγγελέως και του λιμενικού υπαλλήλου" .

Ο κ.Καμμένος προσθέτει: "Οι παρακρατικές μέθοδοι, των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών, και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο" και υπογραμμίζει ότι: "ως Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώνω κάθε πολίτη ότι δεν εκβιάζομαι, και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσω από τις θέσεις μου και από την προσωπική και πολιτική στάση ζωής να επιθυμώ την κάθαρση, και δη σε υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος και εθνικής ασφάλειας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό, και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας".

ΝΔ: Με τον κ. Καμμένο θα ασχοληθούμε στις 25 Σεπτεμβρίου

Κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας τη δήλωση του Πάνου Καμμένου αναφέρουν τα εξής: "Η Νέα Δημοκρατία ασχολείται με την παρουσίαση του σχεδίου εξόδου της χώρας από την κρίση. Με τον κ. Καμμένο θα ασχοληθεί στις 25 Σεπτεμβρίου όταν ο ίδιος θα απολογηθεί στη Βουλή για τις επικοινωνίες του με τον ισοβίτη".

(Φωτό: Sooc)

ADVERTISING

SHARE: