Παπαχριστόπουλος: Η ανασφάλεια του Ερντογάν τον οδηγεί στην προκλητικότητα

Παπαχριστόπουλος: Η ανασφάλεια του Ερντογάν τον οδηγεί στην προκλητικότητα
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 για τη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα και τους λόγους που την προκαλούν

Η αντιμετώπιση των ελληνικών δυνάμεων στην πτήση του τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τη Ρω ήταν σωστή. Η ανασφάλεια του Ερντογάν και η κακή οικονομία της Τουρκίας, τον οδηγεί στην προκλητικότητα, δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Για το Σκοπιανό, είπε ότι οι ΑΝΕΛ έχουν από παλιά συγκεκριμένη θέση για το θέμα του ονόματος, αλλά η πολιτική δεν είναι κάτι στατικό, εξελίσσεται. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, τόνισε ότι κάθε κόμμα είναι ελεύθερο να κάνει τις επιλογές του.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει κάνει θετικά βήματα και ανέφερε ποσοστά δημοσκοπήσεων. Επίσης είπε ότι, τα κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεωκοπία πρέπει να προχωρήσουν σε αυτοκάθαρση και πρόσθεσε ότι το σωστό είναι να συνεργαστούν καθαροί άνθρωποι, που δεν είχαν σχέση με όσα έγιναν στη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα