Παπαχριστόπουλος: Η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία και αφορά τα Σκόπια

Παπαχριστόπουλος: Η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία και αφορά τα Σκόπια
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σχολίασε την κυβερνητική συνοχή της συγκυβέρνησης, το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, αλλά και τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή και αφορά στη FYROM, ας μην ψάχνουν για διαφορές δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 και τους 88,6, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Αναφερόμενος στο θέμα των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος μιλάει με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά 3-4 φορές την ημέρα και υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης.

Για την απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των θρησκευτικών είπε ότι θυμίζει θεοκρατικό κράτος.΅

«Σέβομαι την απόφαση αλλά μπορώ να την κρίνω» σημείωσε και τάχθηκε υπέρ της απόφασης του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να ζητήσει το σκεπτικό του δικαστηρίου που αθώωσε τον μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιο.

Για τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποιεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε σειρά θεμάτων, επισήμανε την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για χαμηλούς τόνους, καθώς οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν κανέναν.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας, είπε ότι η κίνηση τους Σαββίδη είναι απαράδεκτη και πρέπει να τιμωρηθεί. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν ξέρει να κρυφτεί όπως άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Είπε ότι δεν ευθύνεται ο Σαββίδης για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναρωτήθηκε ποιοι τον παρακαλούσαν να πάρει τη ΣΕΚΑΠ και να επενδύσει στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα