Παπαδημούλης για ταυτότητα φύλου: Το νομοσχέδιο εφαρμόζει τον χάρτη δικαιωμάτων της ΕΕ

Παπαδημούλης για ταυτότητα φύλου: Το νομοσχέδιο εφαρμόζει τον χάρτη δικαιωμάτων της ΕΕ
Debate on Public Debt. An event organised by GUE/NGL in Brussels, Belgium on Mar. 7, 2017 / (GUE/NGL) 7 , 2017 Alexandros Michailidis / SOOC

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένος τοποθετήθηκαν στο Ραδιόφωνο 24/7 για το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου

«Το νομοσχέδιο είναι μια καθυστερημένη εφαρμογή της Ελλάδας σε όσα προβλέπει το Συμβούλιο της Ευρώπης και ο χάρτης δικαιωμάτων» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα θέμα που είναι υπέρ όσοι αυτοπροβάλλονται ως φιλελεύθεροι. Αναρωτήθηκε μάλιστα εάν Κυρ. Μητσοτάκης, Ντ. Μπακογιάννη και Κ. Χατζηδάκης θα πουν αυτό που πιστεύουν ή αν θα διαφωνήσουν για ψηφαλάκια ή για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ συμφωνούν και η στάση τους άλλαξε από την κουτοπονηριά της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού ότι δεν θα ψηφίζουν ακόμη και αν συμφωνούν, αν δεν στηρίζουν οι ΑΝΕΛ τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Ο κ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην ερώτηση που έχει καταθέσει στην Κομισιόν για την παρουσία εθνικιστικών και αλυτρωτικών χαρτών στα επίσημα σχολικά βιβλία της Αλβανίας, είπε ότι την ηγεσία της Αλβανίας τη συμφέρει να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αναπτύσσει γενικότερη δράση στην ευρύτερη περιοχή με επιτυχία και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε συνεργασία με την κυβέρνηση των Σκοπίων για την επίλυση του ζητήματος που υπάρχει με το όνομα.

Για το Ελληνικό υπογράμμισε ότι η επένδυση θα γίνει και μέσα στο 2018 θα δούμε και τις πρώτες μπουλντόζες.

ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι τα πράγματα αλλάζουν, ο Τσίπρας είναι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην κρίση και υπογράμμισε ότι ακόμη και όσοι δεν πίστευαν ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει, σήμερα βλέπουν τα αποτελέσματα και εκφράζουν την πεποίθηση ότι η χώρα θα βγει από το πρόγραμμα και την επιτροπεία.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη:

Καμμένος: Να μη δέχονται ρατσισμό τα διεμφυλικά άτομα

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμένος, είπε στο σταθμό μας ότι είναι υπέρ επί της αρχής για να μην δέχονται ρατσισμό αυτά τα άτομα.

Πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να έρθει ένα νομοσχέδιο στη Βουλή που θα λύνει αυτά τα ζητήματα καθώς και τους γάμους ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Καμμένου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα