Παπαδημούλης: Λάθος επιλογές Βαρουφάκης και Κορωνάκης

Παπαδημούλης: Λάθος επιλογές Βαρουφάκης και Κορωνάκης
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Τσακαλώτο που είχε υπερασπιστεί τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Άφησε αιχμές κατά του πρώην γραμματέα του κόμματος,που έχει πλέον αποχωρήσει

“Η επιλογή του Τάσου Κορωνάκη για γραμματέα ήταν λάθος και ας φορούσε την κονκάρδα Τσίπρα στο πέτο. Λάθος ήταν και η επιλογή Βαρουφάκη”, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης κατά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Τα οικονομικά δεδομένα είναι αισιόδοξα συνεχίζοντας μια μαχητική διαπραγμάτευση, αλλά η θετική αλλαγή της τάσης της οικονομίας δεν διοχετεύεται στην κοινωνία. Με αυτογνωσία και ειλικρίνεια να δούμε λάθη και να τα διορθώσουμε”, υπογράμμισε και σημείωσε πως “χρειαζόμαστε ένα κόμμα της Αριστεράς και όχι φυσικά της σοσιαλδημοκρατίας, κόμμα ανοιχτό σε νέες ιδέες και ερμητικά κλειστό στα λαμόγια και τους ιδιοτελείς, ενιαίο χωρίς φέουδα και καπετανάτα. Ένα ΣΥΡΙΖΑ που να μη μοιάζει με έναν ανασφαλή σκατζόχοιρο”.

“Επιτέλους τα λόγια να γίνουν πράξη: Λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά με κριτική υποστήριξη της κυβέρνησης”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα