Παπαδημούλης: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια. Εμείς θα τη βγάλουμε

ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση «Απολογισμού 2014-2016» του Αντιπρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Eυρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρη Παπαδημούλη.Στην εκδήλωση  ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση «Απολογισμού 2014-2016» του Αντιπρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Eυρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.Στην εκδήλωση ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις μετά και το Eurogroup

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν τη χώρα και την έβαλαν στα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα την βγάλει (από τα μνημόνια) σημειώνει, μέσω Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του κυβερνώντος κόμματος Δ. Παπαδημούλης, περιγράφοντας ταυτοχρόνως τον οδικό χάρτη της επόμενης περιόδου.

«Τώρα: ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης στις 22 Ιανουαρίου και της τελικής (αξιολόγησης) ως τον Ιούνιο. Νέα βήματα προς τις αγορές, δεύτερη φάση αναδιάρθρωσης του χρέους και έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 με ισχυρή ανάπτυξη. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν τη χώρα και την έβαλαν στα μνημόνια. Εμείς θα τη βγάλουμε!» αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE: