Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασική δύναμη του προοδευτικού πόλου

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασική δύναμη του προοδευτικού πόλου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 υπογραμμίζοντας ότι μετά το τέλος του προγράμματος θα επανέλθουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και θα αυξηθεί σταδιακά ο κατώτατος μισθός

Στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 φιλοξενήθηκε καλεσμένος του Βασίλη Σκουρή και της Αγγελικής Σπανού ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας εφ΄όλης της ύλης.

Ο κ.Παπαδημούλης αναφέρθηκε στο τέλος του προγράμματος λέγοντας πως η χώρα πρέπει να μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της, ενώ ερωτηθείς για την επίσπευση της μείωσης του αφορολόγητου τόνισε πως δεν έχει ζητηθεί από κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και στο στόχο της αύξησης του κατώτατου μισθού όχι όμως στη λογική του “να μοιράζεται χρήμα που δεν υπάρχει”. “Μετά το τέλος του προγράμματος θα επανέλθουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και θα αυξηθεί σταδιακά ο κατώτατος μισθός με τρόπο που θα ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητά της” είπε.

Για όσους εμφανίζουν τον Υπουργό οικονομικών σε άλλη γραμμή ο κ.Παπαδημούλης υπογράμμισε πως “Δεν υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού οικονομικών. Όσοι επιδιώκουν να οξύνουν τις σχέσεις τους κάνουν μικροπολιτική. Αν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και νομίζουν πως βοηθούν, δεν βοηθούν” είπε με νόημα.

Αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες και στο Κίνημα Αλλαγής είπε “η γραμμή των ίσων αποστάσεων του Κινήματος Αλλαγής δείχνει αμηχανία. Αν συνεχίσουν έτσι θα πέσουν σε μονοψήφια ποσοστά. Βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τους ευρωσοσιαλιστές.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασική δύναμη του προοδευτικού πόλου.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα