Παπαδημούλης στο Ραδιόφωνο 24/7: Δεν θα μας λύσουν τα προβλήματα μας οι ξένοι

Παπαδημούλης στο Ραδιόφωνο 24/7: Δεν θα μας λύσουν τα προβλήματα μας οι ξένοι
European Parliament's Committee on Economic and Monetary Affairs in Brussels, Belgium on Mar. 21, 2017 / 21 , 2017 SOOC

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και τον Κώστα Αρβανίτη για το χρέος, τις δεσμεύσεις των δανειστών και τη σκληρή δουλειά που απαιτείται στο εσωτερικό

Στην εκπομπή “Η φυλή των φίλων” και τον Κώστα Αρβανίτη, στο Ραδιόφωνο 24/7, μίλησε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, όπου σχολίασε την προοπτική εξόδου από την κρίση και το χρέος. “Eίμαστε στη στιγμή που η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, αυτή είναι η άποψη όχι μόνο του Παπαδημούλη, αλλά του συνόλου” ανέφερε και πρόσθεσε: “Θέλω να πιστεύω και εργαζόμαστε για αυτό, ότι δεν θα υπάρξει μια βόμβα Σόιμπλε, που θα ακυρώσει τη μεγάλη προοπτική της ελάφρυνσης του χρέους”. Ωστόσο ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου τόνισε πως ακόμη και ο Γερμανός ΥΠΕΞ Ζίγκαμ Γκάμπριελ τόνισε πως δεν πρέπει να είναι η Γερμανία αυτή που θα μπει εμπόδιο. Όπως είπε πρόκειται για σαφέστατο μήνυμα – υποστήριξη της Γερμανίας.

“Ο ελληνικός λαός έχει ακούσει τόσες φορές αυτές τις υποσχέσεις που κοντεύουμε να την πάθουμε σαν τον ψεύτη βοσκό” τόνισε από την άλλη ο κ. Παπαδημούλης, αναφορικά με τις αυξημένες προσδοκίες για την εξεύρεση μια μόνιμης λύσης για το χρέος. “Οι πάντες πια όμως, προεξοφλούν ότι μπαίνει η Ελλάδα σε μια πορεία ανάκαμψης και το ζητούμενο τώρα είναι η συμφωνία των μέτρων” πρόσθεσε.

“Τώρα πια δεν μας αρκούν οι δηλώσεις. Τώρα θέλουμε αποτέλεσμα” συνέχισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης που ωστόσο τόνισε πως τα προβλήματα δεν θα λυθούν από έξω. “Για να βγάλουμε τη χώρα από την οδυνηρή κατάσταση χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, για να επουλώσουμε τις πληγές αλλά και τις παθογένειες που δημιουργήθηκαν. Για να τα πετύχουμε αυτά πρέπει να αναμετρηθούμε μόνοι μας. Κανένας ξένος δεν θέλει το καλό της Ελλάδας” ανέφερε.

ΦΩΤΟ SOOC

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα