Παπαγγελόπουλος για Σαμαρά: Ξέχασε να μηνύσει το FBI

Στιγμιότυπα από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην βουλή, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 (eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπα από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην βουλή, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 (eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

"Βολές" εναντίον Σαμαρά από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης με αφορμή τη μήνυση κατά του πρωθυπουργού

Εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την μήνυση που ο τελευταίος υπέβαλε κατά του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis, στρέφεται ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης με ανακοίνωσή του.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για "αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων, ενώ ειρωνευόμενος αναφέρει πως ο αντώνης Σαμαράς του αποδίδει υπερφυσικές ιδιότητες και πως παρέλειψε να μηνύσει το FBI.

"Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει", γράφει ο κ. Παπαγγελόπουλος και προσθέτει: "Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατέθεσε τη μήνυση κατά Τσίπρα ο Σαμαράς

ADVERTISING

SHARE: