Παπακώστα: Στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της

Συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων, Βουλή, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων, Βουλή, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει πως δεν δήλωσε ότι θα πρέπει η ΝΔ να αποσύρει το αίτημα για εκλογές, αν κλείσει η αξιολόγηση. Τι απαντά η εφημερίδα

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή συνέντευξή - την οποία η ίδια αρνείται ότι παραχώρησε- σε εφημερίδα του Σαββάτου.

Ειδικότερα η κ. Παπακώστα σημειώνει ότι “συνέντευξη δεν υπήρξε, παρά μόνο τηλεφωνική επικοινωνία και πως παραμένει συντασσόμενη με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Αναλυτικά η κα Παπακώστα δήλωσε: “Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά, λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών”.

Σημειώνεται, πως η εφημερίδα “Ειδήσεις του Σαββατοκύριακου” παρουσιάζει συνέντευξή της σύμφωνα με την οποία η κ. Παπακώστα καλεί τη ΝΔ να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρνουν ελαφρύνσεις στους πολίτες και δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «αν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί αν επιμείνουμε σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Ακριβές το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Παπακώστα, απαντά η εφημερίδα

Από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Ειδήσεις» ανακοινώνεται, ότι το περιεχόμενο της δήλωσης της κυρίας Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα, είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: