Παππάς: Άλλη μια νεοφιλελεύθερη ιδέα της ΝΔ η προαιρετική κοινωνική ασφάλιση

ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
 
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σχολίασε τις γαλάζιες αναφορές στις "φυσικές ανισότητες της κοινωνίας" και στο δικαίωμα των πολιτών να φοροδιαφεύγουν μέσω offshore και προανήγγειλε ότι θα κατατεθεί σύντομα το νομοσχέδιο για τις ραδιοφωνικές άδειες

Κριτική στην ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ακραίο νεοφιλελευθερισμό άσκησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με αφορμή την απόφαση του τακτικού συνεδρίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέρ της προαιρετικής κοινωνικής ασφάλισης.

Ο Νίκος Παππάς καταλόγισε στη ΝΔ ότι «θα την κυνηγάει για όλο το επόμενο διάστημα» η απόφαση για κατάργηση της υποχρεωτικότητας της κοινωνικής ασφάλισης η οποία εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από τους γαλάζιους συνέδρους. Κατηγόρησε, μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση ότι συνεχίζει να κομίζει στον πολιτικό διάλογο ακραίες νεοφιλελεύθερες ιδέες όπως έκανε στο παρελθόν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι κοινωνικές ανισότητες είναι στην ανθρώπινη φύση, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ανθρώπινο δικαίωμα τη φοροδιαφυγή.

«Τελευταίως η ΝΔ λέει ότι ασφάλιση θα έχει όποιος επιλέγει. Όποιος μπορεί» κατήγγειλε ο κ. Παππάς. Χαρακτήρισε, μάλιστα τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη τον πιο αποτυχημένο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πέρασε ποτέ. Επίσης διεμήνυσε στη ΝΔ ότι «όσο παραμένει σφιχταγκαλιασμένη με τις ακροδεξιές και ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις του success story, ο λαός θα την αποδοκιμάζει».

Κανείς να μην ανησυχεί για τις ραδιοφωνικές άδειες

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής προανήγγειλε ότι θα κατατεθεί σύντομα το νομοσχέδιο για τις ραδιοφωνικές άδειες και ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί γιατί οι χωρητικότητες είναι πολύ μεγάλες». Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

ADVERTISING

SHARE: