Παππάς: Ανοικτό το ενδεχόμενο για σύσταση προανακριτικής για τα θαλασσοδάνεια

Συνέδριο "Digital Government 2016-2021. Reforms, Innovation, Growth", την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, με κεντρική ομιλία του αρμόδιου υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά. Το 4ο Digital Government Conference, παρουσιάζει την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική, στην πρώτη δημόσια διοργάνωση, μετά τη δημιουργία αρμόδιου Υπουργείου και την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης.
Συνέδριο "Digital Government 2016-2021. Reforms, Innovation, Growth", την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, με κεντρική ομιλία του αρμόδιου υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά. Το 4ο Digital Government Conference, παρουσιάζει την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική, στην πρώτη δημόσια διοργάνωση, μετά τη δημιουργία αρμόδιου Υπουργείου και την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης. EUROKINISSI

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συσταθεί μια Προανακριτική Επιτροπή, προκειμένου να εξετάσει τα δάνεια κομμάτων και των ΜΜΕ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη σύσταση Προανακριτικής των Πραγμάτων Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ με βάση τα όσα ακούσθηκαν κατά τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής άφησε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Ακούσθηκαν σημεία και τέρατα δεν μένουν κάτω από το χαλί», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, ενώ ερωτηθείς για το θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών υπογράμμισε, ότι θα προχωρήσει μετά την καθαρογραφή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: