Παππάς: Εισπράξαμε αυτά που για 30 χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής

Παππάς: Εισπράξαμε αυτά που για 30 χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής
Nikos Libertas / SOOC

"Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία" σημειώνει με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Για αυτονόητη παρέμβαση του κράτους κάνει λόγο η Όλγα Γεροβασίλη

“Ας καταλάβουν στη ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε” σημειώνει με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, που επανέρχεται στο πολύκροτο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Άλλωστε για το ίδιο θέμα, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, τόνισε πως αποτελεί ρύθμιση στο αυτονόητο, μια αυτονόητη παρέμβαση της πολιτείας ως όφειλε για τη διαχείριση ενός δημόσιου αγαθού”.

“Η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής. Εμείς τα εισπράξαμε. Αυτοί τα χάριζαν ωσάν να επρόκειτο για δικά τους χρήματα” ανέφερε στη δήλωσή του ο Νίκος Παππάς υπερασπιζόμενος το νόμο, αλλά και τις ενέργειες της κυβέρνησης για το θέμα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών σταθμών.

Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια

“Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια. Τώρα έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας” συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Παππάς και έδωσε ραντεβού με την αντιπολίτευση για τη Δευτέρα στη Βουλή. “Τα υπόλοιπα τη Δευτέρα στη βουλή” σημείωσε ο υπουργός, αναφερόμενος στη συζήτηση για τη διαφθορά που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας. 

Αποτελεί ρύθμιση στο αυτονόητο, μια αυτονόητη παρέμβαση της πολιτείας ως όφειλε για τη διαχείριση ενός δημόσιου αγαθού

Σχετικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι για την κυβέρνηση “αποτελεί ρύθμιση στο αυτονόητο, μια αυτονόητη παρέμβαση της πολιτείας ως όφειλε για τη διαχείριση ενός δημόσιου αγαθού”. “Αυτό όμως εξελίχθηκε σε μια μείζονα σύγκρουση πολλαπλών συμφερόντων”, είπε βάλλοντας κατά της ΝΔ, η οποία, και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, “αλλά κυρίως η ΝΔ, αποφάσισε να το χειριστεί με έναν τρόπο, ώστε να συμβάλει στη μη λύση του προβλήματος, όσο μπορεί, με τελικό στόχο την αποδόμηση της κυβέρνησης μέσα από την αποδόμηση του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες”. Της καταλόγισε ότι αυτός είναι ένας στόχος που τον έχει με κάθε αφορμή.

Βλέπουμε τη ΝΔ να γίνεται φερέφωνο συμφερόντων

“Βλέπουμε τη ΝΔ να γίνεται φερέφωνο συμφερόντων”, τόνισε. Σε αυτό το πλαίσιο, ανέφερε ότι η ΝΔ, όπως θα όφειλε μια χρήσιμη και ώριμη αντιπολίτευση, θα έπρεπε από πριν να συμβάλει σε έναν γόνιμο διάλογο, αλλά αρνήθηκε να το κάνει. “Θα όφειλε”, συνέχισε, “να συμβάλει στη σύσταση του ΕΣΡ, δεν το έκανε, και μάλιστα τορπίλισε τη διαδικασία και σήμερα κόπτεται περί αδιαφάνειας που δήθεν δημιουργεί η κυβέρνηση”.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα