Παππάς: Μόνο θετικό της παρουσίας Στουρνάρα στην ΤτΕ ήταν πως έφυγε από το ΥΠΟΙΚ

Παππάς: Μόνο θετικό της παρουσίας Στουρνάρα στην ΤτΕ ήταν πως έφυγε από το ΥΠΟΙΚ
ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

"Επί των ημερών του στο υπουργείο Οικονομικών χάθηκαν γύρω στις 150.000 θέσεις εργασίας", είπε για τον κ. Στουρνάρα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Καρφί και από το Νικήτα Κακλαμάνη για το διοικητή της ΤτΕ

Κριτική στο Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα για τις απαισιόδοξες προβλέψεις στις οποίες προβαίνει παρά τη βελτίωση των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας άσκησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, θυμίζοντάς ότι όταν ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου είχαν χαθεί 150.000 θέσεις εργασίας.

«Ο ελληνικός λαός μπορεί να προχωρήσει αισιόδοξα και όχι όπως εκτιμούν κάποιοι όπως ο κ. Στουρνάρας» είπε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τη χθεσινή παρέμβαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Συμπλήρωσε, μάλιστα ότι ο κ. Στουρνάρας «έχει βαλθεί να μας πείσει ότι το μόνο θετικό από την τοποθέτησή του στη Διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζα ήταν το γεγονός ότι έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών». «Γιατί όσο ήταν εκεί χάσαμε γύρω στις 150.000 θέσεις εργασίας…» πρόσθεσε αναφερόμενος στις επιδόσεις του στην τότε κυβέρνηση.

Την αναφορά του κ. Παππά σχολίασε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης, αφήνοντας και εκείνος αιχμές για το διοικητή της ΤτΕ. «Τα παράπονά σας για τον κ. Στουρνάρα στον Μάριο Ντράγκι» είπε ο βουλευτής της ΝΔ παραπέμποντας την κυβέρνηση στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα