Παππάς: Ο Μητσοτάκης προσγειώνεται στην πραγματικότητα και στο Σκοπιανό

Παππάς: Ο Μητσοτάκης προσγειώνεται στην πραγματικότητα και στο Σκοπιανό
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή, Μάιος 2018 Eurokinissi

Επικαλέστηκε τις αποκαλύψεις του Σλοβάκου ευρωβουλευτή του ΕΛΚ και χαιρέτησε ενδεχόμενη μετακίνηση Μητσοτάκη υπέρ της λύσης στο ονοματολογικό. «Απομονώθηκε μια φράση» απάντησε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου της ΝΔ.

Τις αποκαλύψεις του Σλοβάκου Ευρωβουλευτή Εντουάρντ Κούκαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στο ΕΛΚ πως “δεν θα είναι αρνητικός” σε λύση για το όνομα της ΠΓΔΜ σχολίασε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ προσγειώνεται στην πραγματικότητα και για το ονοματολογικό.

“Ακούσαμε ότι ο αρχηγός σας δεν θα είναι απόλυτος στη λύση η οποία προκρίνεται για το όνομα” τόνισε ο κ. Παππάς στη Βουλή απευθυνόμενος στη βουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. “Σας μιλάω ειλικρινά θα χαιρετήσουμε μια μετακίνηση προς τις πάγιες θέσεις της ελληνικής πλευράς όπως αυτές έχουν διατυπωθεί τα τελευταία χρόνια” συμπλήρωσε ο κ. Παππάς και ανέφερε στη ΝΔ: “έτσι θα προσγειωθείτε και με το ζήτημα της ολοκλήρωσης του προγράμματος και της καθαρής εξόδου”. “Θα αφήσουμε τον πανδάματορα χρόνο να σας φέρει και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να ασκείτε την κριτική σας με βάση αυτά που πραγματικά συμβαίνουν” κατέληξε απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απαντώντας η κυρία Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι επιχειρεί να απομονώσει μια φράση από όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στο ΕΛΚ. “Ο κ. Μητσοτάκης ήταν σαφής και ξεκάθαρος. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν ξέρουμε την πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι γιατί ασκείτε μυστική διπλωματία και δεν έχετε νομιμοποίηση” είπε επικαλούμενη τις αντιρρήσεις των ΑΝΕΛ. Καταλόγισε, μάλιστα, στην κυβέρνηση ότι δεν δικαιούται να ψέγει για διγλωσσία τον κ. Μητσοτάκη. “Είναι αστείο να το λέτε εσείς που εξαιτίας σας καθιερώθηκε διεθνώς ο όρος κολοτούμπα” είπε η κυρία Ασημακοπούλου στην κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα