Παππάς: Ο Σαμαράς έσκισε ό,τι είχε απομείνει από το φιλελεύθερο κοστούμι Μητσοτάκη

Παππάς: Ο Σαμαράς έσκισε ό,τι είχε απομείνει από το φιλελεύθερο κοστούμι Μητσοτάκη
Ο Νίκος Παππάς, στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Χαρακτήρισε τον Μπαρμπαρούση "νταή" που μετατράπηκε σε "νήσσα" μετά τη δίωξη - Κατήγγειλε "άθλιες επιθέσεις" της ΝΔ κατά Παυλόπουλου και Κοτζιά.

Υποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά για το ονοματολογικό καταλόγισε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

«Σήμερα ο Σαμαράς έσκισε ό,τι είχε απομείνει από το φιλελεύθερο κοστούμι Μητσοτάκη» είπε ο κ. Παππάς στηλιτεύοντας τη ρητορική του πρώην πρωθυπουργού περί «εθνομηδενισμού». Μάλιστα καταλόγισε στον κ. Σαμαρά ακραίες θέσεις και μίλησε για «άθλιες επιθέσεις» κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. «Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα τον ανέτρεπε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης» δήλωσε.

Εξαπέλυσε δε σκληρή επίθεση στη ΝΔ για νομιμοποίηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής. «Η δύναμη του φασίστα δεν βρίσκεται στη γροθιά και στην κλωτσιά αλλά στον περίγυρο που τον ανέχεται» τόνισε και σημείωσε ότι μόνον η ΝΔ με τον Άδωνι Γεωργιάδη και η Χρυσή Αυγή καλούν σήμερα σε συλλαλητήρια στο Σύνταγμα. «Μάχεσαι τη Χρυσή Αυγή κατ’ επίφαση όταν φέρνεις μέσα στα σαλόνια τις ιδέες της» είπε αναφερόμενος στην κυβέρνηση Σαμαρά και το δόγμα «να επανακαταλάβουμε τις πόλεις».

Καυτηρίασε, όμως, και τον ανέξοδο «υπερπατριωτισμό» των Χρυσαυγιτών λέγοντας ότι ο «νταής» Μπαρμπαρούσης που καλούσε σε πραξικόπημα μετατράπηκε γρήγορα σε «νήσσα» όταν ασχολήθηκε μαζί του ο εισαγγελέας.

Σχολίασε, όμως, και την παραδοχή του Αντώνη Σαμαρά ότι επί των ημερών του ο τότε ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος τασσόταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας, σημειώνοντας ότι και τότε υπήρχαν διαφορετικές θέσεις στην κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα