Παππάς: Όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται όπως θέλουν

Παππάς: Όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται όπως θέλουν
Στιγμιότυπο από την συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων σήμερα στην βουλή,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 eurokinissi

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 για τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό και τις αντιδράσεις της ΝΔ

“Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται όπως θέλουν. Μπορούν να διαδηλώνουν και να έχουν αιτήματα. Το δεδομένο είναι ότι η χώρα μας έχασε πολύτιμο διπλωματικό έδαφος εξαιτίας των επιλογών του παρελθόντος”, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 σχετικά με τις αντιδράσεις της ΝΔ, αλλά και τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με τη χρήση barcode για την πώληση των εφημερίδων, δήλωσε ότι “περνάμε στη φάση όπου η Πολιτεία θέτει κανόνες και οι επιχειρήσεις καλούνται να τους εφαρμόσουν. Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για για τη χρήση γραμμικού κώδικα (barcode) στις εφημερίδες.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα πρόκειται προκηρυχθεί και ο διαγωνισμός για τις μετρήσεις τηλεθέασης και ακροαματικότητας. “ Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει μονοπώλιο στις μετρήσεις. Είναι ένα τοπίο με βαριές σκιές που πρέπει να αλλάξει”, τόνισε ο κ. Παππάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα