Παππάς: Όποιος δεν θέλει λύση, να σιωπήσει

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, των προτεινομένων, από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Νικόλαο Παππά, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και των τριών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης Ανώνυμης Εταιρίας (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.) Διονύση Τσακνή, Χαράλαμπου Ταγματάρχη, Μιχάλη Γρηγορίου, Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου και Νικολάου Τρανού αντίστοιχα.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, των προτεινομένων, από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Νικόλαο Παππά, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και των τριών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης Ανώνυμης Εταιρίας (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.) Διονύση Τσακνή, Χαράλαμπου Ταγματάρχη, Μιχάλη Γρηγορίου, Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου και Νικολάου Τρανού αντίστοιχα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την κατάθεση ενός "πλήρους, ενιαίου και συμπαγούς κειμένου προτάσεων" προς τους θεσμούς, ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς

«Η Ελλάδα κατέθεσε επισήμως στους θεσμούς, χθες το βράδυ, ένα πλήρες, ενιαίο και συμπαγές κείμενο προτάσεων, όπως άλλωστε όριζε και η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, προσθέτοντας πως «όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει».

«Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αφορισμούς. Όπως είπε πρόσφατα και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όποιος θέλει λύση ας συμβάλει τώρα, όποιος δεν θέλει λύση ας σιωπήσει» καταλήγει στην δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας.

Πηγή ΑΠΕ- ΜΠΕ

SHARE: