Παραιτήθηκε από τη θέση του γ.γ. Ναυτιλίας ο Γιάννης Θεοτοκάς

Παραιτήθηκε από τη θέση του γ.γ. Ναυτιλίας ο Γιάννης Θεοτοκάς
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας Γιάννης Θεοτοκάς κατα την διάρκεια της συνέντευκης τύπου του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Στη λιτή δήλωσή του σημειώνει ότι “πολλές παρεμβάσεις που είχαν προγραμματιστεί στους τομείς ευθύνης μου υλοποιούνται ή έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους”

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε ο Γιάννης Θεοτοκάς.

«Έχω υποβάλει από τα μέσα Δεκεμβρίου την παραίτηση μου στον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κύκλος της παρουσίας μου στο υπουργείο ολοκληρώνεται με την ικανοποίηση ότι πολλές παρεμβάσεις που είχαν προγραμματιστεί στους τομείς ευθύνης μου υλοποιούνται ή έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους. Ανοικτά θέματα, βεβαίως, παραμένουν αρκετά. Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει ο προγραμματισμός για την αντιμετώπισή τους. Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους» αναφέρεται σε δήλωση του κ.Θεοτοκά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα