Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες Κοτζιά στο Ραδιόφωνο 24/7

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες Κοτζιά στο Ραδιόφωνο 24/7
Άρειος Πάγος Eurokinissi

Ο Υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον Βασίλη Σκουρή και στην Ααγελική Σπανού έκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής του σημειώνοντας πως έχει λάβει πάνω από 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά για απειλές που δέχεται, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 , και στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού.

Ο Υπουργός Εξωτερικών στη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι εξακολουθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του, λέγοντας:

«Έχω πάρει», είπε, «800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο ’63-’65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;», διερωτήθηκε.

Τα λεγόμενα του κ.Κοτζιά και τα σχετικά δημοσιεύματα διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής, για την οποία απαιτείται μήνυση από τον θιγόμενο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα