Παρέμβαση Νικήτα Κακλαμάνη με αιχμές για Στουρνάρα

Ο Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης  κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα 18 Μαρτίου 2008 για το ΦΟΡΟΥΜ της συμμαχίας πόλεων ενάντια στην φτώχεια.            ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ )
Ο Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα 18 Μαρτίου 2008 για το ΦΟΡΟΥΜ της συμμαχίας πόλεων ενάντια στην φτώχεια. ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ) EUROKINISSI

Το Γιάννη Στουρνάρα βάζει στο στόχαστρο του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας κακλαμάνης. "Δεν είναι πρωθυπουργός", σημειώνει για τον υπουργό

"Ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι πρωθυπουργός", υπογραμμίζει ο Ν. Κακλαμάνης, ο οποίος και αφήνει αιχμές εις βάρος του υπουργού.

Παράλληλα τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει στη διαπραγμάτευση τη γραμμή "σου δίνω, μου δίνεις ταυτόχρονα".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real news, ο κ. Κακλαμάνης, εκφράζοντας την άποψή του για τη διαπραγματευτική τακτική που οφείλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση ανέφερε, επίσης για τον Γιάννη Στουρνάρα, ότι "αν οι πολιτικοί του ώμοι δε αντέχουν το βάρος της σκληρής διαπραγμάτευσης ,ας το πει".

Ακόμη, εκτίμησε πως όταν ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα υγείας του πρωθυπουργού, "θα εμφανιστεί ο πραγματικός Σαμαράς της επαναδιαπραγμάτευσης".

Στην ίδια συνέντευξη ο κ.Κακλαμάνης αφήνει αιχμές για τον βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλο, λέγοντας πως "βιάστηκε να αποδεχθεί τη θέση , αλλά και να την εγκαταλείψει".

ADVERTISING

SHARE: