Παρέμβαση Τσίπρα για τους δύο Έλληνες: Άγγελε και Δημήτρη απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας

Παρέμβαση Τσίπρα για τους δύο Έλληνες: Άγγελε και Δημήτρη απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Από την πρώτη στιγμή της κράτησής τους, η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουν στην πατρίδα

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, όταν και συνελήφθησαν στις Καστανιές Έβρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του σε παρέμβασή του στην Documento αναφέρει πως είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων η άμεση απαλευθέρωσή τους.

O Πρωθυπουργός στη δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: “Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας”.

Υπενθυμίζουμε πως στη Σύνοδο Κορυφής, οι Ευρωπαίοι είχαν ζητήσει από τον Ταγίπ Ερντογάν να απελευθερώσει τους στρατιωτικούς πριν από το Πάσχα, κάτι που δεν έγινε. Σήμερα, τα δύο παιδιά επισκέφθηκαν οι γονείς τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών, με αφορμή την επίσκεψή τους στις φυλακές Αδριανούπολης, είχε άλλωστε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε στους γονείς τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους εν όψει του Πάσχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα