ΠΑΣΟΚ: Απρέπεια να ταυτίζεται ο Α. Τσίπρας με τον Α. Παπανδρέου

ΠΑΣΟΚ: Απρέπεια να ταυτίζεται ο Α. Τσίπρας με τον Α. Παπανδρέου
ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση του βιβλίου του Γ.Μανιάτη ''ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ'' με ομιλητές Φ.Γεννηματά, Γ.Καμίνη, Τ.Γιαννίτση, Π.Τσίμα στο Μουσείο Ακρόπολης.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Πολιτική και ιστορική απρέπεια χαρακτηρίζει την ταύτιση του πρωθυπουργού με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μανιάτης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Αντιδράσεις από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη για τα όσα ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης κατά την τελετή εγκαινίων της Κορίνθου – Πατρών. “Η σήραγγα Παναγοπούλας θα πάρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Του ανθρώπου που μας ενέπνευσε όπως ο Αλέξη Τσίπρας” σχολίασε συγκεκριμένα ο υπουργός προκαλώντας την άμεση αντίδραση του υπεύθυνου της Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ. για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννη Μανιάτη που έκανε λόγο για πολιτική και ιστορική απρέπεια.

“Αποτελεί πολιτική και ιστορική απρέπεια, ο Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κ. Χρ. Σπίρτζης να ταυτίζει ως εμπνευστές του τον Πρωθυπουργό των δύο μνημονίων, του χρέους των 80 δις € και της εκχώρησης στους δανειστές του συνόλου της εθνικής περιουσίας, Αλ. Τσίπρα, με τον ιστορικό ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου” σχολίασε χαρακτηριστικά.

“Ας αρκεστούν στη  χυδαιότητα των λόγων και πράξεων τους σε βάρος της αισθητικής και του ορθολογισμού της σημερινής γενιάς. Δεν τους επιτρέπεται η πολιτική καπηλεία του ονόματος ενός μεγάλου πολιτικού, που ένωσε τους πολίτες κι έκανε πράξη την εθνική περηφάνια και την κοινωνική αλληλεγγύη” συμπλήρωσε με ανακοίνωσή του για το θέμα ο Γιάννης Μανιάτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα