ΠΑΣΟΚ: ‘Ναι’ στην Προανακριτική για Novartis – ‘Ευκαιρία να αποκαλυφθεί η σκευωρία’

ΠΑΣΟΚ: ‘Ναι’ στην Προανακριτική για Novartis – ‘Ευκαιρία να αποκαλυφθεί η σκευωρία’
Εκδήλωση για τον εορτασμό της 43ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Θετική η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση για Προανακριτική με αιχμές κατά ΝΔ για τη φαρμακευτική δαπάνη την περίοδο 2004-2009 και ΣΥΡΙΖΑ για το δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015

Την πρόθεση του κόμματος να ψηφίσει υπέρ της σύστασης Προανακριτικής επιτροπής στην Βουλή για τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis γνωστοποίησε το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκαλυφθεί πλήρως η πολιτική σκευωρία τύπου 1989 την οποία επιχειρούν οι  ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Σε ανακοίνωσή του μετά την προαναγγελία του Δ. Τζανακόπουλου για σχετική πρόταση του Αλ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει τα εξής:

«Για το σκάνδαλο Novartis έχουμε δηλώσει και επαναλαμβάνουμε: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, με ανεπηρέαστη την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

Η πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής, θα είναι για μας μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκαλυφθεί πλήρως η πολιτική σκευωρία τύπου 1989 την οποία επιχειρούν οι  ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Με αυτόν τον στόχο θα την ψηφίσουμε.

Και παράλληλα θα επιμείνουμε να αναδειχθούν μέσα από την εξεταστική για την Υγεία, τόσο  οι ευθύνες για την εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης επί Κυβερνήσεων ΝΔ την περίοδο 2004/2009, όσο και οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ που «ξέχασε» να εκδώσει δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015, παίζοντας το παιχνίδι των κερδοσκόπων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα