Παυλόπουλος σε Ερντογάν: Στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν πρέπει να μας χωρίζει

Ceremony for the blessing of the waters during the celebration of the Epiphany Day in Athens, on January 6, 2016 /     ,  6 , 2016
Ceremony for the blessing of the waters during the celebration of the Epiphany Day in Athens, on January 6, 2016 / , 6 , 2016 ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου - Ερντογάν για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προς τον οποίο εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του ελληνικού λαού για την απεχθή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος.

Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Ερντογάν ότι στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία.

Εν τω μεταξύ, ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, επικοινώνησε με τον Πάπα και Πατριάρχη της Κοπτικής Εκκλησίας Ταουάντρος Β΄ και διαβίβασε τα συλλυπητήρια του κ. Παυλόπουλου προς τις οικογένειες των 25 πιστών, που έχασαν τη ζωή τους από την τρομοκρατική επίθεση, που συγκλόνισε τον χώρο δίπλα ακριβώς από τον Καθεδρικό ναό των Κοπτών Άγιο Μάρκο, στο Κάιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον 38 οι νεκροί και 155 οι τραυματίες

ADVERTISING

SHARE: