Παυλόπουλος σε Γκουτέρες: Επιδιώκουμε δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού

Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ( Α Σ Κ Τ ), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ( Α Σ Κ Τ ), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον νεοεκλεγέντα Γ.Γ. του ΟΗΕ, επισημαίνοντας ξανά του για την επίλυση του Κυπριακού

Ελλάδα και Κύπρος επιδιώκουν δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, η οποία πρέπει να είναι απολύτως σύμφωνη με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο σύνολό τους, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον νεοεκλεγέντα Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες με τον οποίο επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς.

Ο κ.Παυλόπουλος συνεχάρη τον ΓΓ του ΟΗΕ για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη, υπό τη σημερινή μάλιστα διεθνή συγκυρία, αποστολή του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε στον Γενικό Γραμματέα πως η Χώρα μας, ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, παραμένει θεματοφύλακας των διαχρονικών αξιών, τις οποίες πρεσβεύει ο Καταστατικός Χάρτης του Οργανισμού και θα εξακολουθεί να συμμετέχει στις ειρηνευτικές επιχειρήσεις του Οργανισμού προς αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυπριακό, Προκόπης Παυλόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα – Αναστασιάδη

Ακιντζί: Δεν μπορεί να υπάρξει λύση με τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς

Βίκτωρ Παπαδόπουλος: Η πρόταση Κοτζιά είναι και πρόταση του προέδρου Αναστασιάδη

ADVERTISING

SHARE: