Παυλόπουλος: Το 'Όχι' μετατρέπεται σε διαχρονικό 'Ναι' στην Ειρήνη και τη Δημοκρατία

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της ΑΕ, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος
Τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της ΑΕ, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος EUROKINISSI

Προμετωπίδα του φρονήματος του λαού και του Έθνους μας το "Όχι" του 1940, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται τα σύνορα, την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία μας, έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου από τη Θεσσαλονίκη.

«Το πάνδημο «ΟΧΙ», που αντέταξαν οι Έλληνες στον ιταμό εισβολέα την 28 η Οκτωβρίου 1940, συνιστά, για πάντα και ιδίως στους σημερινούς ταραγμένους καιρούς μας, την προμετωπίδα του Φρονήματος του Λαού και του Έθνους μας. Είναι το διαχρονικό «ΟΧΙ» σε καθέναν που επιβουλεύεται τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Ένα «ΟΧΙ» που μετατρέπεται, αυτομάτως, στο επίσης διαχρονικό «ΝΑΙ» στην Ειρήνη, στην Δημοκρατία, στην Δικαιοσύνη και στα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου. Ιδίως δε σ’ εκείνα που εμπεδώνουν τις αρχές και τις αξίες της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά», κατέληξε ο κ.Παυλόπουλος.

Φωτό: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την 28η Οκτωβρίου

ADVERTISING

SHARE: