Πικραμμένος: Δεν έχω καμία σχέση με το αποκαλούμενο σκάνδαλο Novartis

Πικραμμένος: Δεν έχω καμία σχέση με το αποκαλούμενο σκάνδαλο Novartis
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ NOVARTIS/ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός ζήτησε να τηρηθούν οι κανόνες της έννομης τάξης και να διαλευκανθεί η ουσία της υπόθεσης για να μη σπιλώνεται το όνομά του.

Έκκληση στους βουλευτές να πράξουν το καθήκον τους στη μυστική ψηφοφορία για τη Novartis απεύθυνε στην Ολομέλεια ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το αποκαλούμενο σκάνδαλο.

Σε μια ιδιαίτερα σύντομη τοποθέτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Πικραμμένος τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιο όργανο θα κριθεί ως αρμόδιο για να εξετάσει την υπόθεση αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να διερευνηθεί η ουσία του. Όμως διατύπωσε έντονες ενστάσεις για τις διαδικασίες που ακολουθούνται. Απεύθυνε, μάλιστα, έκκληση για γρήγορη διαλεύκανση διαμαρτυρόμενος για το ότι σπιλώνεται η προσωπικότητά του και δημιουργείται η εντύπωση της πολιτικής δίωξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα