Πιτσιόρλας: Η κυβέρνηση συζητά την μετακίνηση επιχειρήσεων στην Ελλάδα μετά το Brexit

Πιτσιόρλας: Η κυβέρνηση συζητά την μετακίνηση επιχειρήσεων στην Ελλάδα μετά το Brexit
Ο Στέργιος Πιτσιόρλας Eurokinissi

Οι συζητήσεις αφορούν ναυτιλιακές εταιρίες καθώς το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι πρωταγωνιστές στο εμπόριο

Η κυβέρνηση συζητά με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Βρετανία για να έρθουν στην Ελλάδα μετά το Brexit δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας. Σημείωσε ότι οι συζητήσεις αφορούν ναυτιλιακές εταιρίες καθώς το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι πρωταγωνιστές στο εμπόριο.

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο και τις εταιρίες που περνούν στο ΤΑΙΠΕΔ, είπε ότι δεν ισχύουν όσα λέγονται γιατί οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν τεθεί και το πρόγραμμα υλοποιείται. Πρόσθεσε ότι μπήκαν στο υπερταμείο κάποιες ΔΕΚΟ για να μεγιστοποιηθεί το όφελος για το ορατό μέλλον.

Για το Ελληνικό είπε ότι μέσα στο 2018 θα έχουν ικανοποιηθεί όλες οι προϋποθέσεις και σύντομα θα αρχίσουν και τα έργα.

Αναφερόμενος στο mall στην Ακαδημία Πλάτωνος, είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη δημόσιος διάλογος για τα mall στο κέντρο των πόλεων και ο διάλογος οδηγεί σε απόφαση.

https://www.mixcloud.com/radiofono247/12012018-πιτσιορλασ-ελληνικο-mall/

Για τη μεταμνημονιακή εποχή, είπε ότι πρέπει να διαμορφωθεί ένα σχέδιο για μια εξωστρεφή οικονομία, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος και να υπερβούμε όλοι του εαυτούς μας. 

https://www.mixcloud.com/radiofono247/πιτσιορλασ-μεταμνημονιακη-εποχη-12012018/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα