Πιτσιόρλας: Ξεκινούν αρχές του '18 τα έργα στο Ελληνικό - έρχεται νομοσχέδιο για τις fast track επενδύσεις

Hand in Ceremony at the Ministry of Finance, in Athens, on Nov. 7, 2016 / -   ,  7 , 2016
Hand in Ceremony at the Ministry of Finance, in Athens, on Nov. 7, 2016 / - , 7 , 2016 SOOC

Όσα ανέφερε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ο υφυπουργός Οικονομίας

Το επόμενο διάστημα έρχεται νομοσχέδιο για fast track επενδύσεις γνωστοποίησε μέσω του ραδιοφώνου 24/7 ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας με αφορμή τις εξελίξεις στο Ελληνικό.

Μετά την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), προχωράμε στην έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και στις αρχές του 2018 μπορεί να αρχίσει η υλοποίηση του έργου στο Ελληνικό εκτίμησε ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 χαρακτήρισε «εμβληματική» την επένδυση προσθέτοντας ότι όλοι θα ήθελαν να συνδέσουν το όνομά τους με αυτή. Σημείωσε ότι η ΝΔ προσπαθεί να τα σταματήσει τα πάντα. Τόνισε ότι όλοι έχουμε συμφέρον να προχωρήσει το έργο.

«Η ΝΔ δεν κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει κακό στη χώρα» είπε ο κ. Πιτσιόρλας και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να αφήσουν τις υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους.

Επίσης, ο κ. Πιτσιόρλας, υπογράμμισε ότι αυτές οι διαδικασίες είναι ρουτίνας αλλά και χρονοβόρες και το γνωρίζουν όσοι έχουν χτίσει σε περιοχές αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Τόνισε ότι δεν είναι θέμα για πολιτική αντιπαράθεση, ενώ η χθεσινή απόφαση του ΚΑΣ έδειξε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τους αρχαιολόγων.

Ακούστε το ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΚΑΣ: Πράσινο φως για το Ελληνικό

Ικανοποίηση από τη Βάρνα… ως το Ελληνικό

ADVERTISING

SHARE: