Πλακιωτάκης: H κυβέρνηση αναζητά σωσίβιο σωτηρίας. Η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα

Πλακιωτάκης: H κυβέρνηση αναζητά σωσίβιο σωτηρίας. Η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα

"Η κυβέρνηση ψάχνει για σωσίβιο σωτηρίας", δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου. Τόνισε ότι η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα. Τι σχολίασε για προσφυγικό και ασφαλιστικό (Vid)

Επιτιθέμενος στην στάση της κυβέρνησης και λέγοντας πως βρίσκεται “αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής”, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης ανέφερε πως το κόμμα του δεν θα της προσφέρει “το σωσίβιο που ψάχνει”.

“Προσήλθαμε με θεσμική συνέπεια αλλά και σοβαρές επιφυλάξεις για τις προθέσεις της κυβέρνησης, ήρθαμε για να ακούσουμε” είπε.

“Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής και αναζητά σωσίβιο” είπε.”Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετέχει σε επικοινωνιακά παιχνίδια, η Βουλή είναι ο χώρος που συζητούνται όλα” είπε χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο, ο Γ.Πλακιωτάκης ανέφερε πως “δεν είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας”.

Κληθείς να διευκρινίσει τη διαφωνία στο προσφυγικό, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως “το σημείο διαφωνίας είναι ότι υπάρχουν ευθύνες της κυβέρνησης για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών”.

Όσον αφορά τα Hot spot, ανέφερε πως από την ΝΔ “υπήρχαν επιφυλάξεις, αλλά από την στιγμή που η κυβέρνηση συμφώνησε, πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες”.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας: Σε ποια σημεία συμφώνησαν και που διαφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα