Ποτάμι: "Να προχωρήσει ο πρωθυπουργός στον έντιμο συμβιβασμό και ας μοιραστεί το πολιτικό κόστος"

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤ ΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΛΗΞΕ Η 2η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΟΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ)--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤ ΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΛΗΞΕ Η 2η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΟΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ)--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Να προχωρήσει στο "έντιμο συμβιβασμό" και να μοιραστεί το πολιτικό κόστος με τους πολιτικούς αρχηγούς αν παραστεί ανάγκη, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Ο κ.Τσίπρας ή θα κάνει μια τολμηρή κίνηση μπροστά ή θα μείνει στάσιμος και θα παρασυρθεί από το κύμα των εξελίξεων.

Τον καλούμε να προχωρήσει στον έντιμο συμβιβασμό», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τη πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές προσθέτοντας ότι κανείς δε μπορεί να ξέρει ποια από τα τελεσίγραφα που διαρρέoυν είναι πραγματικά και ποια είναι εικονικά.

«Το σίγουρο είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για παλινωδίες. Αν δυσκολεύεται να πάρει μόνος του την απόφαση, να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς και να τους καλέσει να μοιρασθούν την ευθύνη και το πολιτικό κόστος. Οι προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες πρέπει επιτέλους να παραμερισθούν. Από όλους», υπογραμμίζει το Ποτάμι.

Πηγή ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι

ADVERTISING

SHARE: