Πρέσβης Ηνωμένου Βασιλείου για Κουφοντίνα: Βαθύτατα απογοητευμένοι από την απόφαση για άδεια

Διαπιστυτήρια της νέας πρέσβειρας του Ηνωμένου Βασιλείου Κέιτ Σμιθ, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαπιστυτήρια της νέας πρέσβειρας του Ηνωμένου Βασιλείου Κέιτ Σμιθ, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σε μήνυμά της στο Twitter εκφράζει την συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων

Τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών Κορυδαλλού να δώσει 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέφρασε μετά τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα και η πρεσβευτής της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε σχόλιο που έκανε μέσω Twitter στα ελληνικά η Κέιτ Σμιθ σημειώνει: «Σεβόμαστε την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όμως, είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την απόφαση να δοθεί άδεια από τη φυλακή σε έναν τρομοκράτη δολοφόνο και συμμεριζόμαστε τον πόνο που προκαλεί η απόφαση αυτή στις οικογένειες των θυμάτων».

Μαζί με το μήνυμα η βρετανίδα διπλωμάτης συνοδεύει και μια πλάκα αφιερωμένη στη μνήμη του Στίβεν Σόντερς, του βρετανού στρατιωτικού ακόλουθου που αποτέλεσε το τελευταίο θύμα της 17 Νοέμβρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αμερικανός πρέσβης: Η άδεια στον Κουφοντίνα προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων

ADVERTISING

SHARE: