Προκαλεί και πάλι ο σύμβουλος του Ερντογάν: Γίγαντας η Τουρκία, μύγα η Ελλάδα και θα υποστεί τις συνέπειες

Προκαλεί και πάλι ο σύμβουλος του Ερντογάν: Γίγαντας η Τουρκία, μύγα η Ελλάδα και θα υποστεί τις συνέπειες

Επανέρχεται ο γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις Γκίγκι Μπουλούτ, ο οποίος δηλώνει πως οι Αμερικανοί βάζουν την Ελλάδα να επιτεθεί στις ΗΠΑ

“Οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία”, δήλωσε σε μία έκρηξη προκλητικότητας ο Γκιγκίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Ερντογάν.

Ο Μπουλούτ, ο οποίος συνηθίζει να προβαίνει σε εμπρηστικές δηλώσεις, μίλησε στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας, TRT: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία την ώρα που ο στρατός της χώρας απασχολείται στις επιχειρήσεις στην Συρία. Αλλά, η απάντηση της Τουρκίας θα είναι πιο σκληρή”, ανέφερε ο ανώτατος σύμβουλος του τούρκου Προέδρου.

O σύμβουλος του Ερντογάν δεν σταμάτησε εκεί, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι σαν μια μύγα που τα βάζει με έναν γίγαντα και θα υποστεί τρομερές συνέπειες. Νωρίτερα τον Φεβρουάριο, ο Μπουλούτ είχε δηλώσει, μιλώντας και πάλι στον ίδιο σταθμό:”Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα