Προσάραξε βοηθητικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τον Πόρο

Τμήμα της στρατιωτικής άσκησης "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017" που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιοχή Κάλαθος στην Ρόδο,παρακολούθησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων,Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 (ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ/RODOS PRESS/ EUROKINISSI)
Τμήμα της στρατιωτικής άσκησης "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017" που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιοχή Κάλαθος στην Ρόδο,παρακολούθησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων,Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 (ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ/RODOS PRESS/ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην περιοχή σπεύδει ρυμουλκό για να τραβήξει το μικρό βοηθητικό πλοιάριο που κόλλησε σε αβαθή. Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες εβδομάδες

Στη νησίδα Τσεβελίνια στον Πόρο, προσάραξε πριν από λίγο το βοηθητικό Πλοίο Αλιείας Τορπιλών ΑΡΑΧΘΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού. Στο σημείο σπεύδει ρυμουλκό προκειμένου να αποκολλήσει το βοηθητικό πλοιάριο του στόλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν προκληθεί σοβαρές στο ΠΑΤ «Άραχθος» και μετά τη ρυμούλκηση του και την μεταφορά του στα ναυπηγεία θα εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια η κατάστασή του μετά την προσάραξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έρχεται λίγες εβδομάδες μετά από την προσάραξη της φρεγάτας του Στόλου ΚΑΝΑΡΗΣ, έξω από τον Ναύσταθμο.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

ADVERTISING

SHARE: